31 januar 2013

Benjamin 23 months ...

Ting Benjamin kan.
Meningen med dette er ikke at prale med vores bedaerende afkom, men mere at kunne huske hvordan han er nu, nar vi om et par maaneder eller aar vender tilbage til denne side for at se paa gamle minder.Farverne Blaa, Gul, Roed og Groen i den raekkefoelge er en af de ting, Benjamin har laert at genkende. Gul og Groen bliver forvekslet til tider og han tager langt tilloeb til Rrrrrrroed, men Blaa sidder lige i skabet. Lilla er seneste tilkommer, saa snart er hele regnbuen repreasenteret.


Sange er et stadig fastere indslag i Benjamins dag. "Wheels on the bus" koerer rundt og rundt med fagter og mimik og de seneste sange i repetoiret er alfabetsangen, hvor A, B, C udtales perfekt, men saa er resten lidt en gentagelse af C-lyden, Melodien savner dog ikke noget. Beder vi ham hente B'et (magneten på køleskabet) kommer han troligt med det gule B og siger: "B mi mi", som oversat betyder: B som Benjamin.
Ligeledes kan Benjamin nynne Twinkle, Twinkle little star og lave fagterne til baade Twinkle, Diamond og "High above".


Gravko, Dumptruck og Digger er de store favoritter, naar valget skal staa mellem legetøjet. Vi har store og smaa udgaver og han kan paa nuvaerende tidspunkt lege en halv til en hel time for sig selv med bilerne uden voksen indblanding, selvom han selvfoelgeligt saetter pris paa naar Daddy eller Mama leger med. Hvis vi ikke lige er i nærheden kalder han paa os med de ord eller kommer og tager os i hånden og siger "Dom", da han ikke udtaler K'et i kom helt stakato.


Brandbilen er dog ogsaa blevet koert rundt i huset i en uendelighed, men siden jul har det primaert vaeret de store byggemaskiner, der har fascineret. Når disse så kører frem og tilbage nede på gaden, så må vi finde hue og vanter frem og ud på opdagelse.


Idag ledte det os til dette oprydningsprojekt efter stormen Sandy, ejeren af huset håber på de kan flytte hjem igen til juli.

Ingen kommentarer: