18 april 2019

5 til 20 ...

Foerste weekend i April er passende foerste gang vi rigtigt maerker foraaret her I Ohio. Gennem laengere tid har temperaturen om dagen ikke sneget sig meget over 12 grader, og har den endeligt rundet 15, har der vaeret blaest og regn inkluderet.
Boernene havde fri fra skole sidste uge af Marts og vi havde besoeg fra Danmark, men vejret var ikke saa godt, som vi kunne have haabet. Til gengaeld fik vi udklaekket et par verdensmestre i kryds og bolle...














Langsomt vendte vejret eller det vil sige, det foeltes ikke langsomt, for der var et pludseligt spring fra 5-8 grader om dagen til pludseligt at vaere 20.
Da vi var ude det meste af weekenden fik vi rigtigt set hvordan alle buske og traer staar paa spring for foraar. Der er knopper og skud alle vegne, men gentagne dage med nattefrost har holdt skudene tilbage - indtil nu.



Anja tog fat i haven hele loerdagen og flyttede en kaempe bunke blade. Flere laes af en gammel blaa presenning blev det til foer hun gik igang med grensaksen og trimmede alle vores honeysuckle buske ned til roedderne.
Benjamin ville gerne hjaelpe hvorimod Helena syntes at en picnic med Barbie var at foretraekke:













Med foerste etape af haven veloverstaaet var der tid og temperatur til aarets foerste grill-aften.













Soendag var solen ikke fremme paa samme maade som loerdag foer sent oppe ad dagen, saa vi fandt cyklerne frem og cyklede en lang tur langs floden. Benjamin fik proevet vores nye 24-tommer racercykel som han sagtens kunne beherske baade op og ned ad bakken hvorpaa vi bor.














Helena passer stadig sin 20-tommer BMC mountainbike helt fint, og hun fik lidt hjaelp til at cykle de godt 15 kilometer vi endte med at tilbagelaegge. Det blev en lidt laengere tur end planlagt, men heldigvis koerte vi ud i modvind, saa der var ekstra hjaelp at hente paa vejen hjem.














Efter al den udendoers-aktivitet havde Helena lyst til at lege paa hendes vaerelse mens drengene tog til soen og proevede at fange nogle fisk. Anja var i haven derhjemme og selvom vi kun fik fanget fisk under mindstemaalet, saa var det en hyggelig afslutning paa en weekend, der endte vinteren og pustede varme ind i foraaret, der allerede foeles som om det er ved at skifte til sommer inden vi faar set os om.


Ingen kommentarer: