31 marts 2019

Mens vi venter paa foraar...

Det foeles som en lang vinter. Maaske det bare er fordi vi har bildt os noget andet ind, men nu har vi efterhaanden maattet udholde nattefrost laengere end vi 'plejer'. Sidste aar skiftede vejret i februar for saa igen at blive vinterlig i marts, og det er lidt den samme foelelse vi har haft denne marts, der imorgen skifter til april.













Naar man cykler til arbejde klokken 6:45-7:00 om morgenen er det i temperaturer lige omkring frysepunktet. Op ad dagen er varmen reduceret til 5-6 grader og som man kan se her paa billedet visende udsigt over Carillon Park er der ingen synlige skud paa traer og buske.













Groent er der tilgengaeld paa Sct. Patricks Day, der tilsyneladende er et stort nummer her i Ohio. Det var det faktisk ogsaa i Connecticut, og grunden skal sikkert findes i at det kombinerer mad, alkohol og en form for fejring af vinterens endeligt. Isaer de foerste to er vigtige for amerikanerne, saa betyder det ikke saa meget at der kun er meget faa irske afstamninger paa disse breddegrader.













Ud over groenne pandekager til morgenmad jagtede boernene 'Elfs' i skolen og havde groent toej paa i hvad der mindede om en uge. Paa selve Sct. Patricks weekend tog vi til Symfonikoncert med John Williams bedste, dvs. tittelnumre fra Star Wars, Jurassic Park, Indiana Jones, Doedens Gab, og mange, mange andre:













Vi havde koebt billetter i oktober og salen var fuldt af film-noerder og musik-enthusiaster. Fra logens foerste raekke er der god udsigt selv for en 5-aarig:













Af andre aktiviteter har vi vaeret tilbage paa Mike's Indoor BMX bane, nu med full-face hjelm og sikkert snart med rigtige BMX-cykler.













Knap saa hurtigt og hals-spraekkende er det at lave videnskabelige forsoeg i koekkenet en kold loerdag formiddag.


Ingen kommentarer: