24 marts 2019

Benjamin 8 years ...

Det har desvaerre taget os godt en maaned at skrive tillykke til Benjamin med de otte aar, men som bloggen gerne skulle vise havde vi et par gode dage midt i Februar da vi fejrede hans foedselsdag.


Bornene har vinterferie fra skolen netop den uge, som Benjamins foedselsdag falder i, saa der er mange af hans venner og klassekammerater, der ikke er hjemme paa selve dagen. Derfor havde vi en hyggelig eftermiddag med venner fra vejen og en foedselsdag i Skyzone trampolinpark i weekenden for hans venner fra skolen.













Da boernene var mindre holdt vi foedselsdag i hjemmet, men i takt med de er blevet stoerre og klaeen rummer 20 boern, saa er det lidt for stor en mundfuld i en kold februar-tid at have dem paa besoeg i husstanden. Selvom der 'kun' er 13-14 tilmeldt foedselsdag var det alligevel bedre at have dem paa 'besoeg' paa neutral grund hvor der ikke kunne gaa noget vaerdifuldt i stykker og hvor vi kunne efterlade rodet.

Benjamins foedselsdag markerer ogsaa vi har vaeret i Ohio is mere end et aar. Sidste aar var det lige foer d. 19 Februar at vi fik vores moebler og kom nogenlunde paa plads. Det var foerste gang vi havde besoeg af naboerne og foraaret saa smaat var paa vej.
I aar har slutningen af Februar og dele af Marts vaeret meget lig 2018. De fleste dage er stadig kolde med nattefrost og eencifrede dagtemperaturer. Baade Helena og Benjamin har aktiviteter indenfor, baade med martial arts, svoemning og gymnastik:













Benjamin er den dreng han plejer at vaere, selvom vi godt kan maerke han oftere og ofterer tyer til at drille hans soester, naar han gerne vil have opmaerksomhed. Det er et relativt hyppigt moenster, men vist en meget naturlig eller forventelig fase.

Positivt er det, at han har gjort store fremskridt i skolen. Han har generelt udviklingskarakterer over middel og  'outstanding' i halvdelen af de 10 fag, han bliver maalt i. Laesningen er maerktbart forbedret og det ser ud til han naar helt op paa omgangshoejde med de bedste laesere i hans klasse til sommerferien. Det har kraevet en stor, daglig indsats af alle, ikke mindst Benjamin, som vi selvfoelgeligt er meget stolte af.

Ingen kommentarer: