01 januar 2019

Farvel og tak december

Vi ville have haft klemt dette indlaeg ind i det sidste doegn af 2018, men en pludselig aendring i vores nytaars-aften program tog opmaerksomheden og foer man faar set sig om er dagen og aaret gaaet. Det er vist en meget passende beskrivelse af hvordan man kan have det paa en nytaarsaften.













Hvorom alting er skal vi stadig have vendt december og jeg har ogsaa en ambition om at vi skal have bragt flere billeder som tilbageblik paa 2018, Anja har mindst een telefon fuld af billeder, der ikke er kommet frem i dagens lys endnu, Saa forhaabentligt kan vi finde tid til en 2018-kavalkade.













Vi havde flere hyggelige aktiviteter i december. Anja og boernene julede med at pynte huset op udenfor saavel som indenfor, online julekalender paa DR tv og saa fik vi besoeg af bedsteforaeldre fra Nordjylland.













Vi fire tog til Noeddeknaekkeren ballet lillejuleaften hvilket var en god oplevelse, der holdt boernenes opmaerksomhed fanget gennem hele optraedenen. Isaer Helena var begejstret for ballet-danserne.













Naar vejret ikke er oplagt til aktiviteter udenfor, saa tyer vi til arrangementer indendoere, som her i starten af december, hvor vi tog til en lokal rulleskoejtehal, der vist var en stor succes:













Stedet er meget amerikansk med masser af lys og hoej musik, men saadan er det jo naar man bor i et udland, saa er tingene lidt anderledes end man maaske ville have set i Danmark. Det saa ikke ud til at afskraekke boernene fra at have det sjovt med tungen lige i munden, Det var nok kun mor og far der blev lidt traette i hovedet.













Idag 1. Januar er kalenderen startet forfra og der er kun 22 dage til vi har vaeret i Ohio i et helt aar. Tiden er gaaet enormt staerkt og det er vildt at taenke paa hvor vi var for 12 maaneder siden. De naeste 12 maaneder bliver nok lidt mere "kedelige" med knap saa meget omvaeltning men forhaabentligt med lige saa mange gode oplevelser som i 2018.

Godt Nytaar!

Ingen kommentarer: