20 april 2015

Paaske 2015

Vi har haft fornoejelsen af det ene saet bedsteforaeldre paa besoeg fra midt i Marts til starten af April. Et ikke helt tilfaeldigt sammenfald med Mortens rejse til Asien og saa er det jo dejligt man kan traekke lidt paa familien selvom man bor saa langt vaek.















Det var nogle rigtigt gode dage som boernene har talt meget om siden farmor of farfar rejste hjem igen. Desvaerre var vejret stadig koldt og til tider blaesende, men saa er det godt der er baade lego og boernemuseum at hygge sig med.
















Paaske er ogsaa netop overstaaet, og som du kan se paa billederne bragte det hoejtid ikke meget sommervejr med sig. Huerne er stadig paa og traerne har ingen blade eller skud at pynte med.




Heldigvis havde paaskeharen ikke glemt at gemme aeg i haven, saa der blev ledt og leget med nabopigen Valentina.


Hvordan en hare og aeg bliver kaedet sammen er jeg ikke helt klar over, men hvem bekymrer sig ogsaa om den slags teknikaliteter, naar aegene er fulde af treats of chokolade.


Der er to boern her i familien, der er lige saa glade for chokolade som deres Daddy og med lidt held er der snart blade paa traerne og varme i luften for vi er ved at vaere lidt traette af kulde og blaest herovre. 

Ingen kommentarer: