07 februar 2012

Toys Couture

Aabner man doeren til Benjamins vaerelse er der kuloerte legesager overalt i rummet. I vores stue staar en bouncer, legetaeppe og en ny "bold-hule" som han ivrigt kravler ind og ud af.
Det er ikke fordi vi har koebt mange ting til vores soen, men de hober sig paa maerkelig vis alligevel op, og han vokser selvfoelgelig fra nogle af de ting vi har indhentet i loebet af de foerste 11 maaneder.
Det interessante er dog, at selvom vi tilbyder ham det seneste nye fra Toys 'R Us eller som oftest fra en hip second hand butik, saa er det indholdet af en supermodels haandtaske, der kendetegner hans yndlingslegetoej:













Da han blev foedt var han tosset med plastikflasker han kunne kramme, smage paa og lave lyde med. Derefter blev det hans mors mascara, der var gode at have i munden og holde med een haand.
Perlekaeder var et kaempe hit foer jul og er det stadig i en vis grad. Dog har smaa creemer og shampoo-flasker taget over, saa vi har fyldt en skuffe i badevaerelset med alle Mortens samples, som Benjamin ivrigt studerer og leger med.
Hvad det siger om vores soen er vi ikke sikker paa, men det er dejligt han nyder de simple ting og ikke skal have kaempe lege-installationer sat op for at more sig.