13 juni 2011

Sommerferie Part I

Foerste del af vores sommerferie-beretning starter med udrejsen fra Norwalk med Swiss Air foerst til Zurich og derefter videre til Koebenhavn. Det var foerste gang Benjamin skulle flyve, saa vi var spaendte paa hvordan det ville udvikle sig.













Med legetoej i skoedet og sutten i snor er Benjamin klar til foerste del af rejsen 75minutter koersel i limosine fra vores hjem til JFK lufthavn.













Foerste etape veloverstaaet og hele familien er veltilfreds. Benjamin falder hurtigt i soevn naar han sidder i bilen, saa da vi naaede frem til lufthavnen var han frisk og i godt humoer hvilket er en god instilling, naar man skal igennem en lufthavns forskellige stationer.













Efter at have overstaaet check-in og afleveret baggagen gik vi til gaten hvor vi sad en time og hyggede os. Vi klappede kage og holdt i haand, Benjamin holdt daddy beskaeftiget saa ventetiden floej afsted.













Et hurtigt bleskift inden boarding; tid og sted betyder intet saa laenge bleen er taget af og numsen bar.
Selve flyveturen gik eksemplarisk og Benjamin charmede sig ind hos kabine personalet, saa det var en leg at komme det foerste stint til Zurich.

Ingen kommentarer: