27 august 2010

Spunken

Sidst og mindst i nyhedstroemmen er denne lille fyr m/k. Stoerst af betydning, men med ca 50 mm mindst i stoerrelse - vi (eller Anja rettere sagt) er gravide i 3 maaned. Mandag foer vi rejste til DK tog vi i hast til sygehuset og fik ultralyds-scannet Anjas mave, der er blevet hjem for nyeste skud paa stammen.













Det er en helt uvirkelig oplevelse at sidde og se klare billeder paa skaermen af denne lille stoerrelse samtidigt med man hoerer hjerteslag, der giver en helt vaade oejne og en klump i halsen. De printede billeder vi har faaet med hjem, er meget bedre end det viste, men det klarer ikke turen gennem scanneren saerligt godt.
Til venstre kan man fornemme ansigt og hoved, mens den krumme hvide bue er rygsoejle. Resten af kroppens konturer kan man ogsaa godt fornemme, men som sagt er han/hun kun 50-60 mm lang.
Med en puls paa 163 bpm maa det naesten vaere et sportsbegavet barn, men uanset hvad bliver det en kaempe oplevelse, der nok ikke helt er sunket ind. Termin er 14. Februar - Vallentines Day, saa det er jo laaaangt ude i fremtiden...

Ingen kommentarer: