27 februar 2009

Pigen med den blaa cykel

Trin 1 i cykel-raketten er antaendt og skudt af - Anja's nye TT-cykel er faerdig og klar til brug! Igaar torsdag fik vi samlet de sidste dele og kom ud i det Sydtyske landskab et par timers debut-tur.













Som vi skrev tidligere er cyklen ikke en rendyrket aero-maskine, stellet er let, stift og komfortabelt, men ikke full-on aeroprofileret. Det er hjulene til gengaeld og med lidt arbejde paa indstilling af styr og frempind skal det nok blive et effektivt vaaben i kampen mod tiden. Hjulene har vi haft i kaelderen siden 2001 og komponenterne er primaert Shimano Ultegra SL.













Der er ikke meget pink paa cyklen, saa den mangler maaske et lidt mere feminint touch, men der kommer hvidt styrbaand paa og lyden af hjulene i omdrejninger er helt unik.













Der er nu mindre end to maaneder til cyklen skal bruges for alvor, saa der skal nogle kilometer under daekkene. Heldigvis er vejret ved at blive bedre hernede, i weekenden skulle det blive to-cifrede varmegrader. Anja er alene i Basel de naeste 7 dage mens jeg er i USA, men naar nu cyklen er faerdig er der ingen undskyldning for ikke at komme ud og rulle.

Ingen kommentarer: