19 januar 2008

Hug a tree

Det er weekend og det er for os traditionelt lig med en tur paa cyklen enten i skoven eller paa landevejen. Dagene er langsomt men sikkert ved at blive laengere, og idag loerdag gik solen foerst ned 17.45. Meget ulig hvordan vi kender januar har det idag vaeret 12 grader varmt i Basel! Toert og skyet, men temperaturen er for alvor taettere paa foraar end vinter. Vi har vaeret paa en kort tur i skovene omkring Basel meget lig sidste weekend, som du kan laese om her.
Hvis man ikke er saa meget til cykler som os, saa er der masser af andre maader at nyde skoven paa. Vi anbefaler at man gaar eller loeber en tur enten med sin hund, sin kaereste eller to-benet ven af anden art. I skoven anbefaler vi varmt at finde et stort flot trae, som man kan ligge armene omkring og give et ordentligt knus. Lidt kaerlighed til naturen skader ikke i disse globale opvarmnings-dage.















Naar du kommer hjem vil vi anbefale at du efter at have besoegt vores blog klikker ind paa den franske fotofraf og grafiske designer Gala Collette, der er skaberen af billedet ovenfor.
Kram et trae!

Ingen kommentarer: